Anne Christin Brattberg Naper i Asker Hypnoterapi er utdannet psykoterapeut, og har lang erfaring i å jobbe med mennesker i endringsprosesser.  Jeg anvender hypnoterapi, gestaltterapi, energiarbeid, pust og massasje som behandlingsformer, og gjerne i ulike kombinasjoner.

Dette gir meg mulighet for å møte klientene med en helhetlig tilnærming til problemstillinger som bringes opp. En viktig del av terapien er også kjemien mellom terapeut og klient. Jeg ønsker at de som kommer til meg skal føle seg trygge og vel ivaretatt, slik at vi har en god plattform å jobbe ut ifra.


Nedenfor har jeg dessverre måttet slette eksempler på noen av de mest vanlige problemer og utfordringer folk ønsker hjelp til, og som jeg jobber mye med i Asker Hypnoterapi. Grunnen til at dette er fjernet er nye retningslinjer fra Forbrukerombudet, der jeg som alternativ behandler ikke har lov til å gi inntykk av at behandlingen har virkning mot konkrete lidelser. Derfor står kun overskriftene igjen, og eksemplene på konkrete lidelser under hver enkelt overskrift er fjernet.

Fjerne fobier:


Bli kvitt uvaner:


Bearbeide følelsesmessige problemer:


Personlig utvikling:


Annet:


"For those who believe, no words are necessary. For those who do not believe, no words are possible". (Saint Ignatius de Loyla).