ENHETSTERAPI

Enhetsterapi er en behandlingsform som er utviklet av den norske legen Audun Myskja, basert på hans over 30 års lange erfaring med integrert medisin. Behandlingen tar utgangspunkt i en helhetlig forståelse av hvordan kropp, sinn og ånd virker sammen. Målet er at du gjennom enkle teknikker og egen innsats gradvis skal kunne oppleve å få mer livskraft og mer styrke - både fysisk og mentalt.

Et symptom, eller en plage, kan gjøre at din opplevelse av enhet blir brutt. Du kan få en følelse av at ting ikke lenger flyter som før, at negative tanker og depresjon dominerer, smerter tar overhånd osv. Som Enhetsterapeut kan jeg ved hjelp av en rekke virkningsfulle metoder og egen intuisjon gå med deg i din prosess for å gjenskape enhet.

Som et viktig ledd i behandlingen er jeg opptatt av hva du selv kan bidra med på din vei mot bedre helse og mer balanse i livet. Jeg lærer deg teknikker som du enkelt kan bruke hjemme, og som kan bidra til å forebygge helseplager og til å styrke kroppen og sinnets selvhelbredende krefter. Det sentrale er din indre helbredelsesprosess, og gjennom målbevisst innsats kan du gradvis åpne opp for din indre kraft og styrke. Det betyr ikke nødvendigvis en absolutt frihet fra dine plager, men du kan oppleve lindring og økt mestringsfølelse i forhold til dine plager og hvordan hverdagen fungerer.

Hvilke metoder benyttes?

 

Hva kan behandles?


Enhetsterapi kan benyttes for de fleste problemstillinger. Da flere av teknikkene lett kan læres og utføres hjemme får klienten mulighet til å følge opp behandlingen på egenhånd og over tid. 


Linker:

Senter for Livshjelp                      www.livshjelp.no

Enhetsterapiforeningen              www.enhetsterapiforeningen.no