HEALING

Asker Hypnoterapi tilbyr behandling med krystall-lys. I en tilstand av dyp avslapning, lyttende til behagelig bakgrunnsmusikk, vil 7 kvarts-krystaller og farget lys behandle ditt energisystem.

Hva er krystallseng?

Krystallsengen består av en terapibenk og et stativ med 7 klare kvarts-krystaller. Disse er knyttet til et elektrisk system slik at farget lys med ulike frekvenser strømmer ut av krystallene og behandler de 7 chakrasentrene på kroppen (energisentre).

Behandlingsapparatet er kjøpt på Casa de Dom Inacio i Brasil. Dette er et spirituelt senter hvor John of God, en av verdens største nålevende healere, holder til. Krystallseng benyttes som ledd i behandlingen på Casa de Dom Inacio.  (www.abadianiaportal.com).

Hvordan oppleves behandlingen?

Det er individuelt hvordan hver enkelt opplever krystall-lys behandlingen. Først og fremst er det gjerne en svært behagelig opplevelse, der du kommer i en dypt, avslappet tilstand – eller noen ganger sågar sovner under behandlingen. Kanskje har du kroppslige fornemmelser, som kribling, press, vekt, letthet, varme, kulde, og liknende.

Men like gjerne merker du ikke noe spesielt under behandlingen. Det har ingen betydning om du merker noe eller ikke under behandlingen. Etter behandlingen føler du deg gjerne uthvilt og avslappet. Det er å anbefale at du drikker godt med vann de neste 24 timer, for å hjelpe kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer som skal ut. De neste 3-5 dager vil kroppen tilpasse seg behandlingen du har fått. 

Hvor lenge varer behandlingen og hva koster det?

Behandlingstiden er fra 20 til 40 minutter, og tilpasses den enkelte. Prisen er kr 300,- pr behandling. 

Hvor mange behandlinger kreves og hvor ofte?

Hvor mange behandlinger og hvor ofte som er å anbefale kommer naturlig nok an på hva som er problemet, og hva som er hensikten med behandlingen.  Kommer du 2-3 ganger pr uke over en periode vil det kunne betegnes som en intensiv behandling, mens 1 gang pr måned er mer som «forebygging» å regne. De fleste foretrekker en hyppighet som ligger et sted mellom disse ytterpunktene.