Tilbakemeldinger fra klienter

Røykeslutt

”Behandlingen foregikk i trygge og rolige rammer. Anne C. B. Naper er tillitsvekkende, seriøs og dyktig. I tillegg har hun en meget behagelig/støttende personlighet.

Resultatet av behandlingen var at jeg fikk hjelp til å endre tankemønsteret og ”dets søskenbarn”. Røyking er ikke lenger noe alternativ når livet butter litt. Jeg slipper å sloss med røyketankene. Jeg følte at behandlingen hjalp meg til å ”spole tilbake” og få en mulighet til å starte på nytt med nye og positive tanker.

Har reflektert litt over røyking/røykeslutt og kommet til at det handler om å ta et valg. Røykingen var for meg en fobi som jeg valgte å kvitte meg med. Hypnosen hjalp meg med å tørre å ta dette valget.

Å slutte å røyke har uansett vært en stor, tøff og viktig jobb som jeg bare må ”stå i” selv. Røykingen var for meg å ta pauser fra selve livet, utsette vanskelige ting, belønning og velvære. Hypnosen hjalp meg til å tørre å stå i selve livet uten denne formen for pauser (være levende og tilstede her og nå).

Hypnosen hjalp meg med å akseptere redselsen (panikk), abstinensene for å slutte (det er ikke farlig, det skjer faktisk ingenting), med en ro jeg ikke trodde var mulig. Det er i underbevisstheten/tankene uavhengigheten sitter, derfor er det her vi trenger hjelp. Nikotinen er ute av kroppen etter en kort uke, og er derfor ikke problemet. Jeg tror nikotinerstatninger bare forlenger en pine som er relativt kort og grei. Derfor behøver vi som skal slutte å røyke kun hjelp med dette mellom øra.

Det er i dag deilig å være kvitt slaveriet, suget og selvskadingen. Jeg har nå vært røykfri i 6 måneder, og jeg er veldig takknemlig fordi jeg vet at jeg ikke hadde klart dette uten hypnose”.

frykt FOR Å FLY

Jeg kontaktet Asker Hypnoterapi med et ønske om å kunne fly uten å bli så redd. Jeg var nok i utgangspunktet skeptisk, men håpefull. Etter kun to behandlinger var flyvninger den enkleste fritidssyssel jeg kunne bedrive. Jeg er fremdeles litt uforstående til hvordan det hele gikk til. Behandlingen føltes så udramatisk.

Vektproblemer

Jeg er en jente på 37 år som har slitt med overvekt i noen år uten at det har vært veldig tydelig for mine omgivelser. Min største last har vært sjokoladespising. Jeg har tatt grep om mitt eget liv og de valg jeg gjør, men trengte likevel litt hjelp med dette. Etter behandling hos Asker Hypnoterapi er min lyst på sjokolade HELT BORTE. Jeg kan ikke forklare det, men jubler over at det er slik. Jeg fikk samtidig hjelp til å forsterke lysten til å trene, spise sunt og ta gode valg for å nå mine mål.

PSYKISKE PROBLEMER

TUSEN TAKK!!

Dagen og ikke minst tankene har vært mye lysere siden jeg var hos deg ;-) Enda har jeg mye av veien foran meg, men du har vist meg en lettere måte å gå den på! Tusen takk…"

Sluttet å snuse

I dag har jeg vært snusfri i litt over én måned:D Ville bare si at det går veldig veldig bra, dette har gått som en lek! Det første døgnet etter den siste behandlingen var tung og trist. Bortsett fra det så har det føltes som om jeg aldri har vært avhengig. Jeg har verken kjent abstinenser eller lyst på snus. Tanken på nikotin/snus streifer meg kun en sjelden gang når jeg ser andre bruke det. Da må jeg le av tanken på at jeg selv har vært der. Det føles så fjernt:) Tusen takk! Jeg har sluttet for siste gang!