Andrew Newton og meg

Min lærer Andrew Newton og meg under utdanningen  ved Hypnoseakademiet


Jeg heter Anne Christin Brattberg Naper og er innehaver av Asker Hypnoterapi. Jeg har praktisert som terapeut siden 2004.

Jeg har det grunnsyn at alle mennesker har kraft og potensial som kan frigjøres. Jeg tror at at alle har ressurser i seg til å kunne gjøre endringer, og oppnå sine mål og drømmer i livet!

Med årene har jeg blitt stadig mer fascinert av hvordan vårt bevisste og ubevisste sinn fungerer. Og av den nære forbindelsen som er mellom sinn (tanker) og kropp. Jeg finner mye glede i å hjelpe og veilede andre, og å gi andre verktøy som kan være til nytte i en vanskelig livssituasjon eller ønsket endringsprosess. 

Utdannelse og bakgrunn

Gestaltterapeut (psykoterapeut)  med fire års utdanning ved den offentlig godkjente høgskolen Norsk Gestalttinstitutt AS (1999-2003).

Hypnoterapeut ved Hypnoseakademiet (2006), en utdannelse som er godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose, International Institute of Clinical Hypnosis og American Board of Hypnotherapy. Jeg har lært hypnose av bl.a. Andrew Newton, en av verdens desidert mest erfarne hypnoterapeuter som har hatt stor suksess med sine TV- og sceneopptredener verden rundt. Han er også den som har lært en annen mediekjent hypnotisør, Paul McKinna, hypnose. Alkymistisk hypnoterapi har jeg lært av Pernille Ianev, dansk psykolog og hypnoterapeut (2007).

EFT terapeut, ved EFT akademiet (2008). EFT står for Emotional Freedom Technique.

Enhetsterapeut med tre års utdanning ved Senter for Livshjelp, undervist av lege Audun Myskja (2011-2013).

Life Alignment terapeut ved Cherry Tyfield, London (2014-2015).

Jeg har også kurs i TAT – Tapas Acupressure Technique ved Tapas Fleming, samt i Unified Reiki healing ved José Figueroa Garcia.

Av tidligere utdannelse og bakgrunn er jeg diplommarkedsfører, med lang og bred ledererfaring fra næringslivet (1985-2002). Først og fremst fra kjedebasert forretningsdrift, men og fra ideelt arbeid med forebygging av rusmisbruk, vold og mobbing.